OBVESTILO O POTEKU 1. ŠOLSKEGA DNE V SREDO, 1. SEPTEMBRA

Drage učenke in dragi učenci!
V sredo, 1. septembra 2021, bo Osnovna šola Šturje Ajdovščina vstopila v 15. leto delovanja. Za vas pa se bo začelo še eno novo šolsko leto.
Pouk bo potekal skladno s higienskimi in varnostnimi navodili in priporočili NIJZ, zelo podobno, kot se je junija tudi končal.

Naši prvošolčki boste skupaj s svojimi starši imeli slavnostni sprejem ob 9.uri v Budanjah, ob 10.uri pa v Šturjah.

Vsi ostali učenci pridete v šolo ob 8.10.
Učenci 2., 3. in 5. razreda počakate pred stranskim, ostali pred glavnim vhodom. Razredničarke in razredniki vas bodo prišli iskat, da boste odšli v svoje matične učilnice.
Učenci od 6. do 9. razreda nosite maske ves čas pouka, ostali pa v skupnih prostorih (hodniki, jedilnica, avla). Mask pri pouku ŠPO ne nosite.

Tudi v Budanjah se učenke in učenci zberete pred šolo ob 8.10. Tudi vas bodo prišle pred šolo iskat vaše učiteljice in vas peljale v razrede.

V sredo boste imeli učenci od 2. do 9. razreda pouk po urniku. Izbirnih predmetov ta dan še ne bo. Vsi boste prvi dve uri z razredničarko ali razrednikom, ki vas bodo seznanili s pravili in navodili, ki bodo veljali za delo in življenje na šoli. Urnik matične šole si lahko ogledate TUKAJ. Urnik podružnične šole si lahko ogledate TUKAJ

 Ker točnega urnika prevozov v Budanje in Dolgo Poljano še nimamo, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Na avtobusu morate OBVEZNO nositi masko.

 

V sredo jutranjega varstva ne bo, kosilo in podaljšano bivanje pa kot običajno. 

Spoštovani starši!
Prehitro so  minile počitnice in znova z nekaj negotovosti vstopamo v novo šolsko leto. Vsi, ki delamo na šoli, smo pripravljeni, da zopet sprejmemo otroke medse in poskrbimo, da bo delo in življenje na šoli kljub nekaterim omejitvam potekalo tako, kot si želimo.
Učenci bodo v šoli dobili vsa potrebna navodila, kako bodo pouk in ostale dejavnosti potekale. Tudi vi, spoštovani starši, boste obveščeni o spremembah in novostih; preko naše spletne strani, preko obvestil po elektronski pošti in na prvih roditeljskih sestankih.

Vsem skupaj želim, da na naši skupni poti ohranimo veliko poguma, zaupanja in medsebojnega razumevanja.
Mirno in zdravo novo šolsko leto želim.

Lea Vidmar,
ravnateljica

Dostopnost